Boeken

De Sterrenkoning in de leeskring

Owen is fan van de Sterrenkoning. Daarom vertelde hij in de klas vol vuur over dit boek. Hij maakt er veel werk van. Hij interviewde mij en toonde dit interview in de klas. Hij besprak de vragen uitvoerig. En zoals je hier ziet, tekende hij het kaft keurig na voor in het... Lees meer »

Signeren in België

Op 27 oktober heb ik tussen bekende schrijvers in boekwinkel De Standaard te Bilzen het boek van De Sterrenkoning mogen promoten. Het viel erg in de smaak bij de bezoekers. Niet alleen hebben we boeken verkocht, maar het thema: Lees meer »

'Vlieg op Zonna' in koninklijke handen

Op woensdag 3 oktober werd het 2500e station van het Kinderzwerfboek geopend door prinses Laurentien. Dit gebeurde in de Haagsesporttuin. Prinses Laurentien is vanaf het begin erg betrokken bij het Kinderzwerfboek, zij opende destijds ook het eerst station. Lees meer »

Mijn nieuwe boek is uit: Vlieg op Zonna

Op 26 september j.l. vond de boekpresentatie van het boek 'Vlieg op Zonna' plaats in kasteel Doornenburg. De gasten werden ontvangen in de prachtige hal. Onder het genot van een kop koffie of thee konden ze luisteren naar de harpmuziek van Els Denessen. Lees meer »

Nieuwe boek: Vlieg op Zonna

Vlieg op Zonna Mijn tweede boek is verschenen. Naar aanleiding van de gelijknamige vertelvoorstelling, volgt nu eindelijk het boek. De prachtige tekeningen zijn weer gemaakt door Annie Meussen. Als achtergrond heeft ze gebruik gemaakt van het middeleeuwse kasteel te Doorn... Lees meer »

Een balletvoorstelling gemaakt over De Sterrenkoning

We zijn als V.I.P. uitgenodigd bij de balletvoorstelling Teuns toverbal. Het verhaal is gebaseerd op De sterrenkoning. Enkele dingen zijn aangepast, zoals de hoofdfiguur. Deze werd een Sterrenkoningin.Voetbal werd rugby en boeken werden bloemen. Lees meer »

Te koop in Bilzen te Belgie

Ons boek ligt nogal zichtbaar geëtaleerd in De standaard Boekhandel te Bilzen. Onmiddellijk kwam een enthousiaste mevrouw het boek kopen. Ze had geen portemonnee bij zich, maar het wel voor haar gereserveerd. Natuurlijk heb ik het boek even gesigneerd. Lees meer »

Prentenboek: De Sterrenkoning

In september 2016 kwam ons eerste prentenboek uit. Annie en ik zijn er enorm trots op. Het boek is gemaakt naar aanleiding van mijn gelijknamige vertelvoorstelling. Vanaf 6 september wordt de voorstelling in combinatie met het boek op 12 scholen in de Lingewaard aangeboden. Lees meer »