Boeken

Prentenboek: De Sterrenkoning

In september 2016 kwam ons eerste prentenboek uit. Annie en ik zijn er enorm trots op. Het boek is gemaakt naar aanleiding van mijn gelijknamige vertelvoorstelling. Vanaf 6 september wordt de voorstelling in combinatie met het boek op 12 scholen in de Lingewaard aangeboden. Lees meer »

Te koop in Bilzen te Belgie

Ons boek heeft nogal zichtbaar geëtaleerd in De standaard Boekhandel te Bilzen gelegen. Het lag er net, toen een enthousiaste mevrouw het boek kwam kopen. Ze had geen portemonnee bij zich, maar het wel voor haar gereserveerd. Natuurlijk heb ik het boek even gesigneerd. Lees meer »

Signeren in België

Tussen bekende schrijvers in boekwinkel De Standaard te Bilzen mochten wij het boek van De Sterrenkoning promoten. Het viel erg in de smaak bij de bezoekers. Niet alleen hebben we boeken verkocht, maar het thema: Lees meer »

Een balletvoorstelling gemaakt over De Sterrenkoning

We waren als V.I.P. uitgenodigd bij de balletvoorstelling Teuns toverbal. Het verhaal is gebaseerd op De sterrenkoning. Enkele dingen zijn aangepast, zoals de hoofdfiguur. Deze werd een Sterrenkoningin.Voetbal werd rugby en boeken werden bloemen. Lees meer »

Nieuwe boek: Vlieg op Zonna

Vlieg op Zonna Mijn tweede boek is verschenen. Naar aanleiding van de gelijknamige vertelvoorstelling, volgt nu eindelijk het boek. De prachtige tekeningen zijn weer gemaakt door Annie Meussen. Als achtergrond heeft ze gebruik gemaakt van het middeleeuwse kasteel te Doorn... Lees meer »

Mijn nieuwe boek is uit: Vlieg op Zonna

Op 26 september 2018 vond de boekpresentatie van het boek 'Vlieg op Zonna' plaats in kasteel Doornenburg. De gasten werden ontvangen in de prachtige hal. Onder het genot van een kop koffie of thee konden ze luisteren naar de harpmuziek van Els Denessen. Lees meer »

'Vlieg op Zonna' in koninklijke handen

Op woensdag 3 oktober 2018 werd het 2500e station van het Kinderzwerfboek geopend door prinses Laurentien. Dit gebeurde in de Haagsesporttuin. Prinses Laurentien is vanaf het begin erg betrokken bij het Kinderzwerfboek, zij opende destijds ook het eerst station. Lees meer »