Acts op maat

Winterfair in Dickensstijl

Tijdens de winterfair luisterden Geert en ik de markt op in onze Dickensstijl. Daarnaast verkochten we onze boeken. Een leuke en ontspannende bezigheid en zeker voor herhaling vatbaar Lees meer »

Laat de klinkers leven

Vanwege het 50 jarig jublileum van de winkeliersvereniging in Gendt werd er een grote happening georganiseerd voor jong en oud. Van marsepein bewerken tot goochelen, van het brei-en-haakcafe tot grafiti. En wij zaten hiertussen met vertelworkshops. Lees meer »

Merlijn neemt afscheid.

Het is zover! Op 28 juni 2013 sluit Basisschool Merlijn in Doornenburg voorgoed haar deuren. Iedereen treurt en rouwt: De kinderen, de ouders en de leerkrachten. Maar wat vindt Merlijn er zelf van:? "Is nu alles voorbij? Was dit het nou? Welnee!!! Vergeet niet: Lees meer »

De hoedster van de Klompenwaard

Op 22 oktober 2009 vond de overdracht van de veldlessen plaats, die door Stichting Ark op touw was gezet. Deze lessen worden al jaren gegeven in het schitterende natuurgebied De Klompenwaard te Doornenburg. Het stokje werd nu doorgegeven aan Stichting Lingewaard natuurlijk. Lees meer »

Opening Makkelijk Lezen Plein en het Aangepast Lezen Plein

Als je problemen houdt met lezen of ze op latere leeftijd krijgt, is dat zeer frustrerend. Dyslexie, concentratieproblemen, slecht kunnen zien, zijn enkele bekende handicaps bij het lezen. Netty gaf een performance tijdens de opening van het Makkelijk Lezen Plein. Lees meer »

Ontmoetingsmarkt in Oss op 27 september 2009

Voor het eerst werd er dit jaar een markt georganiseerd waar mensen kennis konden maken met verschillende organisaties die zich bezig houden met het welzijn van de inwoners van Oss. Een van de kramen was Natuurrijk Oss. Lees meer »

Elfen in "De tuinen" van Demen

“Als mensen eens zouden beseffen Dat de natuur nooit valt te overtreffen Altijd zal ze overwinnen En iets anders verzinnen Dan de mens had bedacht…” In deze stijl gaven de elfen Titiana en Oberon antwoord op de vragen van de bezoekers van “De tuinen” in Demen. In samenw Lees meer »