Theatervertellingen

Dos, de bezembinder uit Groesbeek

Na een jarenlange loopbaan als verhalenvertelster heb ik voor het eerst in mijn geboorteplaats Groesbeek opgetreden. Dit gebeurde in opdracht van "Het Landschap vertelt". Het voelde voor mij als thuiskomen. Ik verwelkomde het publiek natuurlijk in het Groesbeekse dialect. Lees meer »

Durven kun je leren

De kinderen zien een enorm schilderij voor zich met de afbeelding van een sprookjesachtig kasteel en alles wat daar bij hoort. Achter dit schilderij zit een kat verstopt. Een kattenpoot, een zwiepende staart en een kattensnoet die plotseling tevoorschijn komen, zorgen nat... Lees meer »

Het Koekenmannetje

Ter gelegenheid van de feestelijke opening van de natuurtuin van Kinderopvang de Zonnekinderen te Bemmel maakte ik deze interactieve vertelvoorstelling. Het verhaal is gebaseerd op herhalingen op rijm. Voor de kleintjes een feest van herkenning. Lees meer »

Vlieg op Zonna in Alden Biesen 

Voor de tweede keer deed ik mee aan dit grote vertelfestival waaraan vertellers uit de hele wereld deelnemen. Het was een feest. De kinderen keken met open mond toen ze binnenkwamen en de zonne-elf daar zagen zitten boven op de regenboog. Lees meer »